dijous, 15 de setembre del 2011

ENS RETROBEM DESPRÉS DE L’ESTIU

De nou ens retrobem. Ja s’ha acabat pràcticament l’estiu i el bon temps i és hora de tornar a la feina i reprendre la rutina de cada dia. Grans i petits hem de tornar a ubicar-nos en el quotidià, regular horaris, organitzar tasques, etc. Això també suposa un canvi en els hàbits diaris i una forma de viure amb més ordre.
Us proposem que per a encarar aquesta etapa transitòria, anem repensant els hàbits que hem “aparcat” i els tornem a activar de forma progressiva. La tornada a la feina pot ser costosa, però per als infants, la tornada a l’escola també pot amagar les seves dificultats; canvis de mestres, més exigència en els deures, etc.
Per a reprendre la normalitat el més aviat millor ens caldrà planificar els horaris de son i de lleure dels infants tot compartint amb ells aquestes decisions, i no oblidar-nos de tenir en compte nous períodes de descans per a tota la família.


Si tot això va acompanyat d’una actitud positiva envers el retorn, estigueu segurs que això facilitarà aquesta transició.
Per amanir-ho us proposem aquesta il•lustració.