dimecres, 7 d’abril del 2010

Presentació Família i valors

El projecte Família i valors impulsat per l’Ajuntament des del departament de Polítiques de Família té per objectiu realitzar una tasca de conscienciació, sensibilització i educació en valors com: la coeducació, el civisme, el diàleg, la responsabilitat i l’esforç promovent la participació de les famílies a la ciutat. Aquest projecte s’està iniciant amb un seguit d’actuacions a desenvolupar durant dos cursos escolars: xerrades taller, conferències, programes de ràdio, jornada de bones pràctiques (posada en comú d’experiències), campanya de civisme amb el consell d’infants, banc del temps i blog família i valors.

Amb aquest blog volem convidar a la reflexió sobre l’educació en valors en els àmbits de la família, l’escola i la ciutat. Creiem que la família no és l’únic context en que s’educa en valors, però el que és cert és que l’ambient de proximitat, intimitat i afectivitat facilita aquesta tasca. Quan ens referim a família estem parlant de diversitat, fet que comporta canvis en la societat que es reflecteixen en la transformació de les relacions interpersonals i en la transmissió de valors.

Portem anys treballant des de l’Escola Municipal de mares i pares oferint formació i assessorament a les famílies i ara volem oferir-vos una nova modalitat per resoldre les consultes que tingueu i facilitar eines per afavorir la tasca educativa dels fills/es.

Us convidem a visitar el web del nostre departament i esperem els vostres comentaris, opinions i dubtes ja que pensem pot ser una experiència enriquidora per tothom.

2 comentaris:

  1. Sí però com ho podem fer les mares i pares perquè ens facin cas i siguin responsables, però sense ser massa autoritaris. Els dones tot el que pots i resulta que després no ho valoren. Volem que sàpiguen el valor de les coses, de vegades penses que seria més senzill si fossim tots una mica més pobres o no hi hagués tant de materialisme. Tu els vols transmetres uns valors però la societat que ens envolta ho fa molt difícil.

    ResponElimina
  2. L'anterior entrada parlava de la responsabilitat, però... com fer-los responsables?

    ResponElimina