divendres, 8 d’octubre del 2010

Xerrada; "Una alimentació saludable per als nostres fills i filles. Consells Pràctics".

Emmarcat en les propostes del departament de Polítiques de Família, de nou us proposem aquesta xerrada adreçada a les famílies amb infants entre els 0 i els 3 anys, que forma part del Programa “Créixer amb tu” del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la de la Generalitat.

Es realitzarà el proper dimecres 13 d’octubre a les 17:30, al Castell de Cornellà (c/Jacint Verdaguer s/n.)

A continuació us adjuntem una síntesi de la xerrada.

L'alimentació és la base necessària per a un bon desenvolupament físic, psicològic i social. L'alimentació és també un procés d'aprenentatge important on els hàbits que s'aprenen durant els primers anys de vida influiran en el comportament alimentari posterior.
La influència de la persona adulta en l'alimentació infantil és decisiva, per tant, la dieta constitueix una responsabilitat important en la criança dels nostres infants. La nutrició dels nostres fills i filles ha de ser sana i equilibrada. La dieta ha de ser també creativa i dinàmica, ja que s'ha d'adaptar a les necessitats i al ritme de creixement dels nens i nenes.
Quins hàbits alimentaris saludables s'han d'establir? Com fer atractiva i divertida l'alimentació infantil? Quin comportament alimentari presenta l'infant? Aquesta xerrada ens ofereix consells pràctics que resolen aquestes preguntes.


Us animem a tots i totes a venir!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada